Nieuwe vrienden op landelijk watercongres

Bijzonder én leerzaam, het congres van het Koninklijk Nederlands Waternetwerk in Amersfoort! Ik vertelde de 100+ aanwezigen over mijn werk in de stadsgrachten en leidde samen met Marcel Belt, de toenmalig Projectmanager Duurzaamheid van de Gemeente Leiden, een workshop.

We gaven tekst en uitleg over onze samenwerking m.b.t de (aquatische) stadsnatuur en de grens tussen burger en instanties. Daar merken wij in Leiden weinig van (althans, Marcel en ik), maar de workshopdeelnemers hadden zelf heel andere ervaringen in hun regio’s.

Contact

Aaf Verkade, adviseur stadsgrachten

Postadres:
Kijfgracht 12
2312 RZ Leiden
KvK-nr.: 64674487

Contact alleen per e-mail!

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben niet telefonisch bereikbaar. Omdat ik het erg druk heb, wil ik ongestoord kunnen werken. Alleen zo kan ik mijn opdrachtgevers goed werk leveren.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen over stadswateren en alles wat daarmee te maken heeft?

© Aaf Verkade, Adviseur Stadsgrachten | Disclaimer | Privacy Policy (pdf) | Algemene voorwaarden