Skip to main content

Gratis grachtenscan

Wil je je organisatie op de kaart zetten met iets bijzonders? Of wil je wel eens met eigen ogen zien wat er in de Leidse grachten leeft in plaats van cijfers hierover te verwerken vanachter je bureau? Misschien hebben jij of je bedrijf behoefte aan een inspirerende lezing over het wel en wee in de stadsgrachten…

Meld je aan voor de gratis grachtenscan. Dan bespreken we telefonisch in ca. 30 minuten wat je wensen en vragen zijn.
Samen stellen we vast of ik je kan helpen; en we leren elkaar ook meteen wat beter kennen. Na het gesprek besluit jij of je vertrouwen hebt in mijn dienst en zo ja, dan gaan we samen aan de slag.

Om dat gesprek goed voor te bereiden, wil ik graag wat dingen van je weten. Kan je onderstaande vragen zo duidelijk mogelijk voor me beantwoorden? Dan vis ik er in ons gesprek wat actiepunten uit. 

Dank je wel en wie weet tot binnenkort!

PS. Je ontvangt meestal binnen een week een reactie met enkele data en tijden om uit te kiezen.

Ik plan elke maand slechts 2 gesprekken in. Heb je op korte termijn een antwoord nodig op je vraag, reserveer dan snel je gratis gesprek.

Vragen voor de gratis grachtenscan

* zijn verplichte velden
Foute invoer
Foute invoer
Foute invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Wat heb je zelf al gedaan om die te beantwoorden of te vervullen? (Bijv. een ecologisch onderzoek laten uitvoeren of bewoners betrekken bij het aan te pakken probleem.)
Invalid Input
Op welke manier denk je dat ik je kan helpen?
Invalid Input
Hoe ben je bij mij/op mijn site terechtgekomen? *
Invalid Input
Invalid Input
Je dient je Site sleutel in te stellen om reCAPTCHA te kunnen gebruiken.
Ongeldige invoer

Wat doet Aaf nog meer?

Exoten horen er ook bij

Onderzoek doen naar en voorlichting geven aan jong en oud over exoten zoals schildpadden, kreeften en krabben hoort ook bij mijn werk.

Zeelt-23 komt een kijkje nemen

Zeelten-onderzoek

Het monitoringsonderzoek naar de populatie zeelten in de Leidse Havenwijk duurt al ruim 7 jaar.

Zoutkistenroute

Samen met bewoners denk ik creatief na over nieuwe educatieve projecten in de stad, zoals deze informatieve zoutkistdeksels over het onderwaterleven in de grachten.

rivierdonderpaddenhotel-opening

Onder water out of the box denken

Bij het aanleggen van nieuwe structuren moeten instanties vaak rekening houden met het aanwezige dier- en plantenleven. Omdat ik onder water al heel wat heb voorbij zien komen, bedenk ik graag met opdrachtgever en aannemer dier- en mensvriendelijke oplossingen. Het rivierdonderpaddenhotel is daar een goed voorbeeld van.